Napi gondolatok ünnepek alkalmával

hangolódjunk együtt húsvét ünnepére felirattal egy fal látható melyen kereszt alakú lőrésen át jut be a fény

Kedves Látogató!

 • Egyetértünk abban, hogy a mai rohanó világban, egy-egy ünnepre egyre nehezebb ráhangolódni?
 • Egyetértünk abban, hogy a lelkünknek viszont annyira szüksége van arra, hogy elcsendesedhessen és megpihenhessen?
 • Erre kerestem olyan megoldást, ami segíthet.

  2020. decemberében nagy sikert aratott a hangos adventi naptár. Minden nap kaptak a feliratkozók egy fél perces hanganyagot, ami két három inspiráló, elgondolkodtató mondat volt, zenei aláfestéssel. Természetesen lehetett kérni, hogy egy héten csak egy levél érkezzen, a következő hét anyagával.

  Naponta, vagy hetente kérték inkább?

  Érdekes volt megtapasztalni azt, hogy bár sok ismerősömtől hallom, hogy nekik sok, ha valaki minden nap küld valamilyen hírlevelet, mégis, a hangos adventi naptár anyagát többen kérték naponta, mint hetente. A napi léleképítő gondolatokkal – ezek szerint – jó érzés volt nekik „útnak indulni”.

  Mely ünnepekre készülnek napi gondolatokkal, verssel, dallal fűszerezett hanganyagok?

  Elhatároztam, hogy a jövőben is szeretnék hasonlóan rövid, de velős hanganyagokat készíteni, segítendő a fontosabb ünnepeinkre való ráhangolódást. Gondoljunk a karácsonyra, húsvétra. Elképzelhető, hogy majd a jövőben további ünnepekkel is bővül ez a szolgáltatás. Az olvasóktól függ.

  A lenti űrlapon lehet erre feliratkozni.

  A legközelebbi ünnep: húsvét. Terveim szerint 2021. március 22-től – az idei ünnepet megelőző napokban – érkeznének a levelek, s szintén lehet majd választani, hogy minden nap küldjek valami rövid hanganyagot, vagy egy héten inkább csak egyszer. Lent tehát az űrlap, ahol megadhatók az adatok a feliratkozáshoz. Előtte olvassa el az adatkezelési tájékoztatót!

  Mutatok a napi gondolatokból példát, hogyan is lehet ezt elképzelni

  Dal, vers, saját gondolat, rövid és velős hangbejátszások formájában. Ahhoz, hogy a Youtube csatornán is megosztható legyen, képek is tartoznak a felvételekhez.

  A hangos adventi naptár 2020. lejátszási listája
  Hálaadó gondolatok, Salamoni bölcsesség idézetek, rövid bejátszások, nem csak az ünnepekre hangolódáshoz.

  Feliratkozás a „Hangos blog ünnepekre” szolgáltatásra