Meglepetés idézetek

Erő és eltökéltség_két közvetlenül egymás mellett álló hím oroszlán - egy világos és egy kicsit sötétebb - nemes tartással, mély tekintettel

Mi ez az egész?

Olyan játékos izgalommal tudjuk várni az üzenetet, amikor egy étteremben úgynevezett szerencse sütit kapunk. Kamasz gyerekeimnek van olyan alkalmazásuk is telefonjukon, ahol minden nap érkezik két-három szavas „útmutatás”. De most írhatnám a napi áhítatos könyveket, a napi gondolatokat közlő weboldalakat stb. is. Az jutott eszembe, mi lenne, ha én is meg tudnám oldani a blogomban, hogy hasonló élményt kaphasson bárki, aki rákattint erre az aloldalra?

Hogyan működik?

A blogom mondanivalójához illő témákban, véletlenszerű válogatás jelenik meg ezen az oldalon minden új belépésnél, illetve az oldal frissítésénél. A citatum.hu által biztosított lehetőség az, hogy az általuk publikált témák kategóriáiban meg lehet jeleníteni az ott feltöltött idézeteket itt is. Olyan tartalmat igyekeztem összeválogatni, ami illeszkedik írásaimhoz is. Mivel ezek az idézetek egy automatikusan generált összeállítás, nem saját, ezért előfordulhat, hogy az adott véletlenszerű gondolattal nem igazán tudunk azonosulni. Ugyanakkor mindenképpen hasznos minden idézet abból a szempontból, hogy építő gondolatokat ébreszthetnek bennünk.

Mindig meglepetés lesz, hogy milyen idézet kerül ide! Nézze meg, „húzzon a zsákból”, minden nap!

Motiváció:

Tehetség:

Hivatás:

Szülőség:

Önbizalom:

Megküzdés:

Kitartás:

Vicces:

Elfogadás:

Öregedés:

Együttérzés:

Magány:

mosoly:

Remény:

Vigasz:

Szeretet:

Boldogság:

Volt olyan idézet ezek közül, ami betalált?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...