Lecsó, túra, koncertfelhívás

Szerepeljen alább egy mai program, egy gyömrői koncertről felhívás, ami a közeljövőben lesz és egy-két érdekesség!

 

5 hónapja gyalogol egy nászutas pár, akik magyarok. Már többezer kilométernél járnak. Több zarándokhelyet is meglátogattak, elindítottak a gyaloglás népszerűsítésére egy weboldalt is, s blogbejegyzésekkel is megörökítik élményeiket. Erről bővebben a HVG.HU oldalon olvashat.

http://hvg.hu/panorama/20120831_naszut_gyalog_magyar_par

Amikor ezt a hírt megláttam, akkor azonnal a saját nászutunk jutott eszembe, körbebringáztuk a Fertő tavat. Talán épp a nászút végén azt hiszem, mert durrdefektünk volt és toltuk a bringát, gyalogolnunk kellett elég sokat. Nem tudom, hogy hány kilométeren keresztül. Nem szép helyeken, hanem Budapest betonrengetegében, mire elértük a vonatállomást.

 

S ha már bicikli, akkor legyen tandem. S ha már tandem, akkor szerepeljen paralimpiai hír is. Korábban már tudósítottam látássérültekről és segítőikről, hogy elindultak Magyarországról Londonba bringával. Sok-sok szervezés kellett és sok-sok kaland is várt tényleg rájuk. Erről folyamatos blogbejegyzések készültek, és a Kisalföld magazinban utána is olvashat, hogy vajon sikerült kiérniük időben Londonba? Milyen viszontagságaik voltak?

http://www.kisalfold.hu/blog/  

 

Nálunk Gyömrőn Lecsófesztivál lesz ma. Ehhez nem kell kilométereket gyalogolni, sem tekerni. Autóra mégis szükségünk van most reggel, mert mi adjuk a gyömrői kézműves alkotások hátterébe az élő állatokból álló díszletet. Figyelem, aki arra jár, megbizonyosodhat róla, hogy nekünk tényleg van kecskénk, nyulakat is tartunk és nemrég kispipik is születtek. Ahol ezt látják majd, ott szórólapot is találhatnak majd egy közeledő könnyűzenei koncertről.

 

Szeptember 22-én délután 16 órai kezdettel, a régi művházban lesz. Családi napközit szeretnének fiatal édesanyák indítani és ehhez kérnek segítséget.

 

Akik eddig jelezték, hogy a műsorban közreműködnek:

 

Horváth Csaba

Inglis István

Dobossy Veronika

Juhos Ágnes

Varju Réka

Varju Nóra

Horváthné Dunaveczki Leona

 

A musical és egyéb könnyűzenei műfajok fognak megjelenni

 

Farkas és a Bárányok (Gitáros instrumentális zene)

 

Az esemény fejleményeit követheti az alábbi facebook oldalon:

http://www.facebook.com/gyomrokolyokkucko