Para-ra Gospel Kórus

PARA-RA GOSPEL KÓRUS

 

Szakmai vezető: Bolyki Balázs

 

Egy rövid riport rólunk itt (Kaposvár 2013. augusztus):http://kapos.hu/videok/kapospont_net_video/2013-08-20/bolyki_soul_es_gospel_feat_parara.html

 

Szemlélet, ami sokat ad mindannyiunknak

Bolyki Balázs nem gyógypedagógus, mégis bátran és felelősségteljesen vállalja azt,  hogy sérült embertársaiból kihozza a lehető legtöbbet az éneklés, színpadi előadás területén!

Nem gondolja, hogy  ez egy hiábavaló küzdelem!

Célja a minőségi munka, hogy ne a sajnálat játssza a főszerepet!

Tudja, hogy velünk nem speciálisan kell bánnia, hanem csupán speciálisan kell felkészülnie ahhoz, hogy át tudja adni tudását!

 

Kikből áll a kórus?

A mi „szerencsénk” az, hogy futkosnak még a világban olyan emberek, akik szenvedélyesek a munkájukban, s a kihívás és a szeretet is motiválja őket. Ilyen a mi szakmai vezetőnk is. A kórus tagjai pedig azok a sérült emberek, akik – Bolyki Balázs segítségével – szeretnék megsokszorozni és átadni azokat az értékeiket egy-egy koncert alkalmával, amiket kaptak az ÉLETTŐL!

 

„Nem az a lényeg, hogy egy embernek mije van, hanem az, hogy amije van, azzal mit tud kezdeni.” (Bolyki Balázs)

Sokan beszélnek arról, hogy a sérült embereknél ne azt nézzük, hogy mijük nincs, hanem azt, hogy mit kaptak. De hiába látnánk az ajándékainkat, ha nem lenne lehetőségünk megtanulni, hogy hogyan gyarapítsuk azokat és hogyan osszuk meg a közönséggel! Erre itt kaptunk esélyt!

 

Köszönet

Hálás vagyok Istennek, hogy testi, lelki, szellemi adottságaink mellé olyan segítséget kapunk a próbákon, amivel egyre nagyobb mértékben leszünk képesek átadni magunkat úgy, ahogy vagyunk a közönségnek. Hogy erőt merítsenek, felfrissüljenek, bátorodjanak, rajtunk, a dalainkon, a hitünkön keresztül! Amikor láthatom, hogy egy-egy koncert hatására valaki életében változás történik, ez hatalmas erőt és lendületet ad nekem!

 

„Nem azért hiszek, mert félek a pokoltól, hanem azért, mert már megjártam azt.” – nyilatkozta Bolyki Balázs több alkalommal is. Az alábbi linken megtekinthető az ő rövid bizonysága://sikerul.com/hithosok-ma-1-resz/