Dallal mondom el

Hallott már a kedves olvasó engem énekelni valahol? Esetleg felvételről? Ha igen, akkor is újdonság lehet talán az az aloldal, amit mára készítettem el. A felvételek linkjei köré egy kis párbeszédet képzeltem el, ebből kiderülhet pár érdekesség. Ez akkor is fontos lehet önnek, ha esetleg van olyan barátja, ismerőse, akiről azt gondolja, hogy az ő értékeinek bemutatása is megérne egy ugyanilyen párbeszédet, mint amit rólam olvashat itt.

 

1. Kérem, ha ismer olyan személyt, akiről azt gondolja, hogy művészi, illetve kreatív képességéről sokkal több embernek kellene tudnia, akkor bátran írjon levelet! Fontos, hogy az illető akarja ezt az adottságát más közösségek javára használni. A levélben erről is kérnék információt, hogy hogyan szokta, vagy hogyan tudná elképzelni. Ha még az illető nem tárta fel sehol képességeit, az első lépés lehet ez az oldal, ahol megmutatom szívesen az alkotásokat, bemutatom szívesen az embert, a kreatív ügyességét.

 

Figyelem! Én hiszem, hogy minden ember önmaga mivoltában értékes, de azokat szeretném a nyilvánosságra hozással támogatni, akik bátran fel merik fedezni magukban azokat a képességeket, melyekkel környezetüknek sok szépet és jót, örömöt tudnak és akarnak is adni. Legyen ez család, vagy ennél nagyobb egység.

 

Elsősorban gyömrői, vagy látássérült embereket fogok megszólaltatni, illetve sérült emberekkel foglalkozó alapítványok aktív tagjait, vagy keresztény közösségek tagjait. Minden hónapban viszont egy alkalommal lehetősége lesz bemutatkozni más nyilatkozni vágyónak is. Azért határoztam meg ennyire konkrétan ezt, mert a fent említett csoportok vannak a közvetlen környezetemben. Azt gondolom, hogy az is elég lenne, ha mindenki, csak a saját közelében lévő emberekre figyelne oda, már akkor sokat tehetnénk az örömteljes hétköznapokért. Fejezzük ki megbecsülésünket embertársaink felé szavakkal is, tettekkel is bátran!

 

2. Ha ismer olyan kezdeményezést, ahol szintén az a cél, hogy másokban felfedezzék az értékeket és azok megosztására buzdítják az embereket, akkor kérem küldjön erről információt, linket!

 

3. Ha önnek szimpatikus ez az ötlet és van weboldala, akkor írjon, ha esetleg szívesen elindítana ilyesmit, szívesen bemutatná a környezetében lévő kreatív, művész embereket, akik mások javára is tevékenykednek örömmel, ha arra épp szükség van.

 

Nem kell, hogy csak a médiára várjunk, hogy mutassanak meg valakit, vagy valami szépet, tehetünk ezért mi is. Főleg, hogy az internet egyre szélesebb körben elérhető.

 

Példaképp had hozzam fel a Talent Tehetségkutató Énekstúdió munkáját. Ők Szegeden vannak. Vezetőjük, Györkey László, a fiatalokat támogatja, hogy minél jobban kibontakozhasson a tehetségük mások és saját maguk örömére is. Sok közösségi kezdeményezésben részt szoktak vállalni, több alkalommal mennek idősekhez, betegekhez amellett, hogy bulikat is csinálnak.

 

Egy másik példaértékű kezdeményezésben a szervezők a kézműveskedő kreatív emberek figyelmét hívják fel. Nehéz sorsú anyákat kívánnak lelkiekben is támogatni, közös takaróvarrás szervezésével. Ezekről a nőkről tudni kell, hogy minden rossz körülményük ellenére vállalják, hogy megtartják ésfelnevelik születendő gyermeküket. Itt olvashat erről bővebben:

 

Küldj egy virágot!

http://homokreativ.blogspot.hu/2012/06/kuldj-egy-viragot.html  

 

 

1. Írjon bátran most, ha eszébe jutott már valaki, akit bemutathatnék!

 

2. Írjon bátran most, ha tudomása van olyan kezdeményezésről, ahol az embereket művészi, illetve kreatív tevékenységgel vonják be egy közösség javára!

 

3. Írjon bátran most, ha ön weboldalán szívesen indítana a saját környezetében lévő emberek értékeinek bemutatására portrésorozatot!

 

Had olvassanak minél többen minél több szép dologról, érdekes emberekről, lélekemelő tevékenységekről!

 

Kapcsolat

 

Itt tekinthetők majd meg a keddenként bemutatni kívánt személyek alkotásai, felvételei, a velük készült beszélgetések:

Vendégeim galériája

 

 

A dalok linkjeivel fűszerezett bemutatkozásom, amit mára készítettem el, pedig itt található

//sikerul.com/hang-videotar/leona-felvetelei